Nieuwsbericht

Shanti's van de Altenagroep naar de regioactiviteit in Etten-Leur

SLEEUWIJK/ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag zijn de shanti's naar de welpenactiviteit van de Regio de Baronie geweest, samen met nog 240 andere welpen gingen ze de strijd aan met water vuur en aarde in het thema Expeditie Robinson. De groep werd verdeeld in verschillende kampen en lieten hun scoutingskills zien op de verschilllende velden met de thema's  water, vuur en aarde. Waxinelichtjes uitmaken met een waterpistool, Water overbrengen met een rietje, Levend stratego in het thema, door springkussenjungle een parcours afleggen, door een octopus net, over een moeras met een paar planken en nog vele andere spellen. Tijdens het lopen naar de verschillende velden werden ze onderweg verwent met een ijsje.
Nadat alle velden gespeeld waren was het tijd voor eten. En natuurlijk kijken wie er uiteindelijk gewonnen had. De groep die het themafiguur AARDE vertegenwoordigde hadden gewonnen, want VUUR SPEELDE VALS!!!!!!! En WATER was te grazen genomen door een haai en liep niet goed meer. 

Het was weer een heerlijke dag en iedereen heeft genoten. Met dank aan de ouders die ondersteuning hebben geboden en mee zijn geweest om de groepen te begeleiden. Zonder hun was dit niet mogelijk geweest!

We kijken nu al uit naar de volgende activiteit van Regio de Baronie.