Nieuwsbericht

De Regionale Scouting Zeilwedstrijden 2017 komen eraan!

Zoals vele voorgaande jaren doen wij met de Altenagroep dit jaar weer mee met de Regionale Scouting Zeilwedstrijden. Deze worden dit jaar bij Zevenbergen gehouden op zaterdag 16 en zondag 17 september.

​Dit betekent dat we op zaterdag 16 september vroeg in de morgen (ongeveer 07:00) vetrekken en met de sleep vanuit de Biesbos koers zetten naar Zevenbergen om daar, uiteraard met de hoop op een paar prijzen en veel goede ervaringen, op zondagmiddag weer te vertrekken. Zondag eind van de middag (ongeveer 5 uur) zijn we dan weer terug op Stenen Muur.​

Met de fijne herinneringen aan het afgelopen jaar (toen we met mooie prijzen naar huis gingen), kijken we uit naar dit leuke, speciale weekend!

 

Maar de zeilwedstrijden is niets zonder leden, dus bij deze, schrijf je in.
De kosten voor de zeilwedstrijden bedragen € 15,00 en kan worden voldaan via het rekeningnummer wat in de inschrijving bevestigingsmail staat.

De vrijdag (15de) gaan we de tenten en dergelijke inladen, dit graag met hulp van de leden. Vrijdagavond verzamelen we dan rond 19:00 op het clubhuis om daar de boel bij elkaar te zoeken en te verplaatsen naar de vletten.

Eventueel kunnen we voor de leden die zondag thuis moeten zijn een regeling bieden dat ze zaterdagavond opgehaald kunnen worden.

 

Verdere informatie staat ook in de mail en de brief die over de zeilwedstrijden gaat.

Inschrijflinks voor SOL (Scouting Online), dit zijn verkorte adressen.

Scouts: goo.gl/6Tnamh

Explorers: goo.gl/uqrebA

Plusscouts/rovers: goo.gl/cKSv69

 

 

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij die graag.

De staf

 

​PS: Omdat niet alles op de minuut te plannen is, zullen exactere tijden nog gecommuniceerd worden.